H-P 9:00-18:00 TEL: +36 20 80 57 56 2 KAPCSOLATFELVÉTEL

Terepfotózás/dokumentációs fotózás

A célom az, hogy a pillanatokat és folyamatokat a lehető legjobban rögzítsük, legyen szó akár eseményről, akár munkálatok dokumentálásáról.

Terepfotózás/dokumentációs fotózás

A meggyőző vizuális megjelenés növeli a vásárlási szándékot

A dokumentációs fotózás során a munkálatok folyamatát rögzítjük, akár több lépésben vagy az elejétől a végéig. Ez ideális módja annak, hogy nyomon kövessék a projekt fejlődését és megosszák azt az érdeklődőkkel. A pontos és részletes képek segítenek a folyamat átláthatóságában és a projekt sikerében.

Ha Önöknek szükségük van professzionális képekkel dokumentált munkálatokra vagy terepfotózásra, ahol a valóságot rögzítem, akkor bízzák rám a feladatot. Együttműködésünk során garantált a minőség és az odafigyelés minden részletre, hogy a képek maximálisan szolgálják céljaikat.

Terepfotózás egy kertépítést végző cégnek akik egy nagyobb telep helyet alakítottak át zöld növényes kellemes hangulatú területté.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Corporis suscipit gravida quisquam ultrices omnis et dolorem.

Több fotózás is volt így készültek „előtte-utána” képek is.

További portfólió

Építkezés, felújítás, biztonságtechnikai kiállítás stb….

hu_HUHungarian